Johtoryhmä

Johtoryhmällämme on kokemusta myynnistä, myynnin johtamisesta, kaupallistamisesta ja taloudesta. Mahdolliset puutteet paikataan hankkimalla asiantuntijapalveluita yrityksen ulkopuolelta.

Marko Parviainen

Toimitusjohtaja

Marko on Merplast Oy:n toimitusjohtaja ja hänellä on yhteiskuntatieteiden kandidaatin tutkinto (pääaineena yrittäjyys) Itä-Suomen yliopistosta. Marko on ollut yrittäjä vuodesta 1998 ja on Merplastin perustaja. Markon osaamista ovat johtaminen, myynti, terveydenhuollon tuotteet ja yrittäjyys.

Linkedin -tili

Juha-Matti Räsänen

Myyntijohtaja

Juha-Matilla on laaja kokemus myynnistä ja hän on toiminut aiemmin myynitehtävissä kiinteistö- ja vakuutusalalla. Juha-Matti on ollut mukana yhtiössä vuodesta 2009 ja toimii tällä hetkellä myyntijohtajana. Juha-Matin osaamista ovat myynnin johtaminen, myynti ja asiakassuhteet.

Minna Parviainen

Talouspäällikkö

Minna on Merplast Oy:n talouspäällikkö ja hänellä on yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinto (pääaineena yrittäjyys) Itä-Suomen yliopistosta. Minna on toinen Merplastin perustajista. Minnan osaamista ovat talous, kirjanpito ja taloushallinto.

Jaso Ruhanen

Ajanvarauksen päällikkö
Jasolla on laaja kokemus ajanvaraukseen liittyvistä back-office -tehtävistä Merplast Oy:ssä ja hän on ollut mukana yhtiössä vuodesta 2008. Jason osaamista on ajanvaraukseen liittyvä asiakassegmentointi, sekä ajanvarauksen prosessit.