Osakeanti

Merplast Oy:n yhtiökokous päätti suunnatusta osakeannista 1) laajentaakseen yritystoimintaa tuomalla uusia tuotteita ja palveluita markkinoille, 2) kasvattaakseen yrityksen omistajapohjaa ja 3) vahvistaakseen likviditeettiä. Osakeanti kestää 28.2.2015 saakka. Ensimmäisessä vaiheessa osakeanti on tarkoitettu yksityisille sijoittajille, myöhemmässä vaiheessa anti avautuu kaikille avoimeksi. Joukkorahoituksen periaatteiden mukaan kuka tahansa voi sijoittaa suunnatussa osakeannissa Invesdorin palvelun kautta yhtiön osakkeisiin.

Osakeannin yhteydessä annetaan sijoittajille merkittäväksi 6 561 – 13 116 uutta yhtiön osaketta, eli 7,58 – 14,08% osakekannasta. Onnistuneen osakeannin jälkeen yhtiön osakkeiden lukumäärä on 86 561 – 93 116 osaketta.

Merplast -ensiapupiste
Merplast Oy on kehittänyt yhdessä Kuopion Muotoiluakatemian kanssa uuden ensiapupisteen, jonka yhtiö tuo markkinoille vuoden 2015 aikana. Yhtiö on myös Suomen johtava maallikkodefibrillaattoreiden toimittaja ja panostaa ensiapukoulutuksen laajentamiseen koko maassa. Uskomme edellä mainittujen tuotteiden kysynnän jatkuvan vahvana. Osakeannilla pyritään muun muassa vauhdittamaan uuden tuotteen markkinoille tuloa ja vientiä.

Yhtiön toiminta oli viimeisellä vahvistetulla tilikaudella (1.1.-31.12.2013) voitollista noin 1,9 miljoonan euron liikevaihdolla ja henkilökuntaa meillä on tällä hetkellä 20. Vuoden 2014 liikevaihto tulee asettumaan noin 2,2 miljoonaan euroon (15% kasvu verrattuna tilikauteen 2013). Seuraava suurempi kasvuaskel ja yhtiön kasvattaminen strategian mukaisesti vaatii pääomaa ja mielestämme joukkorahoitus on erinomainen vaihtoehto yrityksen oman pääoman kasvattamiseksi. Joukkorahoituksella toteutetussa suunnatussa osakeannissa yhtiö saa useita uusia omistajia, käytännössä kuka tahansa voi hankkia Merplastin osakkeita Invesdorin nettipalvelun kautta ja olla jatkossa mukana osakkeenomistajan roolissa. Laaja omistajapohja on mielestämme hyödyksi yhtiön tulevaisuuden kannalta ja olemme innoissamme tästä uudesta vaihtoehdosta.

invesdor_logo
Invesdor lyhyesti
Invesdor on Pohjois-Euroopan johtavia osakepohjaisen joukkorahoituksen alustoja. Verkkopalvelumme kautta pääomarahoitusta etsivät yrittäjät voivat helposti kohdata sijoittajia, jotka haluavat sijoittaa lupaaviin pohjoiseurooppalaisiin kasvu- ja startup-yrityksiin.

Perustimme Invesdorin ratkaisemaan sekä yritysten varainhankintaan että uusiin yrityksiin sijoittamiseen liittyviä vaikeuksia ja viiveitä. Järjestelmämme helpottaa ja nopeuttaa sijoitusprosessia tinkimättä kuitenkaan yksittäisten yrittäjien ja sijoittajien vaikutusmahdollisuuksista.

Lisätiedot: http://www.invesdor.fi
Toimitusjohtaja Lasse Mäkelä, p. 040 753 3844
lasse.makela@invesdor.com

mpl2013.png
Merplast lyhyesti
Merplast on vuonna 2005 perustettu työturvallisuusratkaisuja tarjoava yritys, jonka markkina-alueena on koko Suomi. Yritys maahantuo, valmistuttaa ja markkinoi esimerkiksi työpaikan ensiaputarvikkeita, koulutuksia ja maallikkodefibrillaattoreita. Palvelukonseptimme avulla yritykset säästävät lakisääteisen ensiapuvalmiuden toteuttamisessa ja ylläpidossa.

Lisätiedot: https://www.merplast.fi
Toimitusjohtaja Marko Parviainen, p. 010 279 2601
marko.parviainen@merplast.fi

Kuvat ja logot: https://www.merplast.fi/yritys/logot-lehdisto/