Työturvallisuuskortti

[row] [grid_half] [text_widget]

Työturvallisuuskorttikurssi helposti mihin tahansa Suomessa!

Merplast Oy järjestää yrityskohtaisia kursseja työpaikalla ja lisäksi avoimia kursseja, joihin voi hankkia vaikka yhden kurssipaikan. Työpaikalla järjestetyssä kurssissa voidaan huomioida paremmin työpaikan erityisolosuhteet. Näin koulutuksesta saadaan hyödyllisempi ja samalla myös työpaikan riskit tulevat paremmin tutuksi. Merplastin järjestämistä kursseista saat erikseen sovittaessa TRAFI -merkinnän.

Avoimet kurssimme ovat verkossa

Jos et löydä sopivaa kurssia kurssikalenterista, ota yhteys niin järjestämme sinut sopivalle kurssille!

Kysy lisää, palvelemme mielellämme!


Teemu Laitinen
Kurssien koordinointi valtakunnallisesti
010 279 2606
Vaihde: 010 279 2600
teemu.laitinen@merplast.fi

[/text_widget] [/grid_half] [grid_half] [heading]7 syytä hankkia kurssi kauttamme[/heading] [text_widget]
  • Maksuton kurssin vaihto Etkö pääsekään kurssille? Ei hätää – ilmoita peruutuksesta meille niin lisäämme sinut veloituksetta seuraavalle kurssille.
  • Kurssijärjestelmään tallentuu suorittamasi kortit ja niiden suorituspäivämäärät. Muistutamme sinua automaattisesti kun korttisi alkaa vanhentua
  • Asiantunteva koulutuksen koordinaattori hoitaa kaikki käytännön järjestelyt
  • Toimimme valtakunnallisesti kaikkialla Suomessa
  • Kouluttajamme ovat ammattitaitoisia ja pitkän koulutuskokemuksen omaavia
  • Koulutusmateriaalit ovat ehdotonta huippuluokkaa
[/text_widget] [heading]Kurssien sisällöt[/heading] [tabs] [tab title=”Työturvallisuuskorttikoulutus”]Työturvallisuuskorttikoulutus tähtää siihen, että kurssin käynyt henkilö on tietoinen työturvallisuuteen liittyvistä seikoista. Työturvallisuuskortin tavoitteena on parantaa käytännön yhteistoimintaa yhteisillä työpaikoilla tilaaja- ja toimittajayritysten välillä, tukea työnopastusta yhteisillä työpaikoilla, antaa perustietoa työsuojelusta, vähentää eri tilaajien antamaa päällekkäistä koulutusta ja herättää työpaikoilla kiinnostusta ja motivaatiota oman henkilöstön työturvallisuusosaamiseen.

Työturvallisuuskortti on voimassa viisi vuotta

Työturvallisuuskortti on mahdollista suorittaa lähes joka puolella Suomea ja se on voimassa viisi (5) vuotta suorituspäivästä lukien.[/tab] [/tabs] [/grid_half] [/row]