Henkilöstöedut

Henkilöstö on yhtiömme tärkein voimavara. Loistavat tulokset eivät synny itsekseen – siksi panostamme henkilöstöömme. Meillä jokainen työntekijä on tulospalkkauksen piirissä. Voit siis omalla toiminnallasi vaikuttaa palkkapussin suuruuteen.

Laadukkaat työvälineet
Innostavaa työympäristöämme tehostamme nykypäivän tekniikalla. Myyntiedustajamme saavat ensimmäisenä työpäivänä työvälineiksi navigaattorin, kannettavan tietokoneen, liikkuvan laajakaistan ja matkapuhelimen käyttöönsä. Kaikilla yhtiön työntekijöillä on lisäksi puhelinetu. Tarvittaessa voimme neuvotella myös autoleasingista.

Jatkuva koulutusohjelma
Henkilökohtainen kehittymisesi on meille tärkeää. Meillä saat varmasti alan parhaan myynnillisen koulutuksen. Välillä käytämme kehityksen tukena ulkopuolisia konsultteja ja henkilöstömme voi halutessaan suorittaa EA1® -kurssin. Tämän lisäksi tuemme ja kannustamme henkilöstöämme kouluttautumaan työn ohessa. Varsinkin esimiestehtävissä toimivat henkilöt voivat kurssittaa itseään joustavasti.

Kilpailut
Kilpailut ovat meille säännöllinen tapa ruokkia hyvää myyntihenkeä. Jos olet kilpailuhenkinen ja haluat voittaa, meillä pääset toteuttamaan itseäsi. Kilpailupalkintona on ulkomaan matkoja, rahaa, lahjakortteja ja muita hyviä palkintoja.

Voit kysyä lisää henkilöstöeduistamme rekrytoivalta esimieheltä.