Ajanvaraaja

Merplastin missiona on turvallinen työpaikka. Tiesitkö, että työpaikoilla sattuu vuosittain noin 117 000 työtapaturmaa ja että työpaikan ensiapuvalmius on lakisääteistä?

Järjestämme työpaikkojen ensiapuvalmiuden kuntoon ja konsultoimme yrityksiä noudattamaan lakeja ja asetuksia ensiapuvalmiuden määrittämisessä. Asiakkaita yhtiöllämme on jo 25 000 ja asiakkaiden määrä kasvaa voimakkaasti. Asiakkainamme ovat mm. kunnallinen sektori (sopimusasiakkaitamme ovat esim. Helsingin, Vantaan ja Turun kaupungit), sekä pienet, keskisuuret ja suuret yritykset.

HAEMME TEHOKASTA AJANVARAAJAA SOPIMAAN TAPAAMISIA ALUE-EDUSTAJILLEMME

TEHTÄVÄKUVAUS

Soitat olemassa oleville ja uusille asiakkaille sopiaksesi alue-edustajallemme tapaamisen asiakkaan luokse työpaikkakäyntiä varten. Meillä on käytössä nykyaikaiset soittojärjestelmät ja kattavat asiakasrekisterit. Työaika on klo 8-16 tai sopimuksen mukaan. Palkkausmallimme on motivoiva ja turvallinen, vaihtoehtoisesti saat palkan pohjapalkan + tulospalkkion mukaan tai maksamme tulospalkkion 20 euroa per tapaaminen riippuen siitä kumpi palkkausmalli on sinulle parempi!

Nykyaikaiset ja viihtyisät toimistotilamme sijaitsevat Kuopiossa Kauppakeskus Hermannissa. Ajanvarauksessa meillä työskentelee tällä hetkellä 7 henkilöä ja kokonaisvahvuutemme on 25 henkeä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla:
jaso.ruhanen (at) merplast.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jaso Ruhanen, jaso.ruhanen (at) merplast.fi
p. 045 1134342