Työpaikat

Vuodesta 2005 olemme toteuttaneet ensiapuratkaisuja jo 22 000 asiakkaallemme. Asiakaskuntaamme kuuluvat mm. sairaanhoitopiirit, työnantajat yksityisellä ja julkisella sektorilla, puolustusvoimat ja muut viranomaiset. Asiakasmäärämme on kasvanut voimakkaasti joka vuosi ja olemme tänä päivänä merkittävä toimittaja Suomessa.

Laajan kokemuksemme ansiosta meillä on selvä näkemys erilaisten toimipaikkojen ensiapuvalmiuden kehittämisestä. Toimimme kolmella sektorilla; suoramyyntiasiakkaat, suurasiakkaat ja terveydenhuollon asiakkaat.

Tarjoamme monipuolisen asiakaskunnan, henkilökohtaisen koulutusohjelman ja erittäin hyvät työkalut oman uran rakentamiseen. Merplast Oy tarjoaa sopivasti haasteita myyntihenkisille ihmisille. Kehittyvä ja kasvava organisaatio tarjoaa mahdollisuuksia työskennellä erilaisissa työtehtävissä omien kykyjen ja kehityksen mukaan. Yrityksemme palvelee useita eri sektorin asiakkaita, joten pystyt hyödyntämään omaa kokemustasi ja taustaasi erinomaisesti myös meillä Merplastilla.

Työtehtävät Tuki yhtiöltä Henkilöstöedut

Tukena organisaatiossamme on oma ajanvaraustiimi ja erinomainen asiakashallintajärjestelmä. Riittävät resurssit yhdistettynä laadukkaisiin tuotteisiin ja monipuoliseen asiakaskuntaan mahdollistaa myös Sinun menestyksen.

Avoimet työpaikat

Ajanvaraaja (Kuopion toimistolle)

Vastaat sinulle määritettyjen myyntiedustajien osalta siitä, että myyntiedustajiemme kalentereissa on riittävästi sovittuja asiakaskäyntejä. Olet organisointikykyinen ja teet huolellista työtä… LUE LISÄÄ

Korttikouluttaja (useita paikkoja, eri puolille Suomea)

Korttikouluttaja toteuttaa asiakkaillemme korkealaatuista työturvallisuus-, tulityö- ja tieturva -koulutusta. Merplast Oy hoitaa koulutusten markkinoinnin alueellisesti, joten sinun tehtäväksi jää laadukkaan kurssin pitäminen. Haluamme, että asiakkaat ovat tyytyväisiä tarjoamaamme palveluun… LUE LISÄÄ

Yhteystiedot