Haluatko varmistua että jokainen yhteisössäsi on 3-5 minuutin sisällä henkeä pelastavasta defibrillaattorilaitteesta?

Tavoitteemme on lisätä neuvovien defibrillaattoreiden määrää maassamme ja varmistaa, että kukaan ei olisi yli 3-5 minuutin sisällä henkeä pelastavasta maallikkodefibrillaattorista. Hanke vie aikaa ja siksi haastamme SINUT tekemään aloitteita ja auttamaan meitä levittämään maallikkokäyttöisiä defibrillaattorilaitteita ympäri Suomea. Jos sinulla on jo henkeä pelastava maallikkodefibrillaattori (yleisön saatavilla), koulutettua henkilökuntaa ja laite on lisäksi rekisteröity kansalliseen defirekisteriin (http://www.defi.fi), voit hakea meiltä oikeutta Sydänturvallinen Alue™ -tunnuksen käyttöön, joka osoittaa että sinulla on positiivinen vaikutus yhteisöön alueellasi osana esimerkiksi yritysvastuuta (CSR).

sydanturvallinen-alue
Voit hakea lupaa Sydänturvallinen Alue™ -tunnukseen veloituksetta

Mitä voin tehdä?

Olisi hienoa, jos henkilöt yhteisössänne ovat kiinnostuneita hankkimaan defibrillaattorilaitteen yhteisön turvaksi ja levittämään yleistä tietoa laitteista alueella. Sydänpysähdyksen saanut henkilö on käytännössä kuollut, näillä laitteilla voidaan auttaa pelastamaan ihmisiä. Maallikkodefibrillaattorit ovat helppokäyttöisiä laitteita joita ei voi käyttää väärin.

Jos haluat koota alueeltasi ryhmän ja saada siten helpommin rahoituksen kokoon, autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä 010 279 2600 tai marko.parviainen@merplast.fi niin katsotaan miten voisimme yhdessä parantaa sydänturvallisuutta!