Sydänliiton sydäniskurikampanja

Sydänliiton sydäniskurikampanja – sydäniskuri -15% hintaan

Merplast Oy on johtava maallikoille tarkoitettujen sydäniskureiden jakelija Suomessa. Tarjoamme Sydänliiton jäsenetuna sydäniskurin edulliseen hintaan.

ZOLL AED PLUS on maallikoille tarkoitettu sydäniskuri
ZOLL AED PLUS -defibrillaattori on ns. neuvova maallikkodefibrillaattori, eli se opastaa auttajaa suomenkielisin ääni- ja tekstiohjein vaihe vaiheelta toimimaan oikein. Auttajan ei tarvitse itse päätellä tarvitseeko autettava defibrillaatioiskua, vaan kone tekee päätöksen tarvitaanko iskua antaa vai ei. Käyttäjän tehtäväksi jää laitteen ohjeiden kuuntelu ja niiden mukaisesti toimiminen. Laitteen monipuolisten ominaisuuksien ja laadukkaan palvelumme ansiosta ZOLL on selvästi eniten hankittu laite Suomessa.
Tutkimusten mukaan sairaalan ulkopuolisesta sydänpysähdyksestä selviytyy vain 2-5%. Aikaviive on suurin selviytymiseen vaikuttava tekijä. Mikäli defibrillaatio voitaisiin suorittaa paikan päällä 3-5 minuutin kuluessa, jopa 49-74% selviytyisi.

Tarjottu Jäsenetuhinta (ALV 0%) Ohjehinta (ALV 0%)
ZOLL AED PLUS -sydäniskuri viiden (5) vuoden säilyvyydellä ja elvytyspalautteella. Sis. kantolaukun tai seinätelineen. 1390,00€ 1690,00€
Käytön opastus paikan päällä (kaikkialla Manner-Suomessa). Käytön opastuksen pituus n. 45-60min 170,00€ 220,00€

Tee hyvä päätös – tilaa jo tänään!

Mainittuihin hintoihin lisätään arvonlisävero 24%

Lisätiedot: puh. 010 279 2600 tai sähköpostilla info@merplast.fi.
Mainitse tiedustelussasi Sydänliiton jäsenetuhinta! Jäsenetuhinta koskee vain uusia tilauksia.