S-Cut -vaateleikkuri

Merplast maahantuo ja jakelee S-Cut leikkuutyökalua Suomessa.
s-cut
S-CUT on nopea, tehokas ja turvallinen työkalu ensihoitotehtävissä, sairaaloissa ja sellaisilla työpaikoilla joissa käsitellään kemikaaleja. Se on erittäin nopea tapa poistaa potilaan vaatetusta vammojen hoitamiseksi siten, että potilasta tarvitsee liikutella mahdollisimman vähän vaatteiden leikkauksen aikana. Nopeakäyttöisellä työkalulla poistat vaatteet, moottoripyöräasut ja muut paksut tekstiilit huomattavasti nopeammin ja turvallisemmin kuin esimerkiksi saksilla. Nopealla vasteella on suuri merkitys esimerkiksi sydänpysähdyspotilaiden hoidossa tai silloin, kun henkilön päällä on vaarallisia kemikaaleja.

S-CUT korvaa sakset, veitset ja vastaavat työkalut. Tavallisten vaatteiden lisäksi S-CUT leikkaa tehokkaasti nahkaa, vyöt, vetoketjut ja suojatut pyöräilyasut. Tarvitset vain reunan, josta aloitat leikkaamaan.

Kehitystyössä on huomioitu ergonomia ja hyvä työskentelyote. Tavallisia saksia käyttäessä leikkaamiseen tarvitaan paikoittain runsaasti voimaa. S-CUT toimii vetämällä, eikä sen käyttö vaadi voimankäyttöä.

Pyöreä leikkuuterä suojaa potilasta vammoilta ja terä on helppo vaihtaa ilman työkaluja. Koska S-CUT on tehty vain muutamasta osasta, sen purkaminen ja puhdistus onnistuu helposti.

Video:
S-Cut World Champion, Karin Nilsson

scutkoodit