Opastekilvet

Ensiapupisteessä pidettävien ensiaputarvikkeiden päiväysten tulee olla voimassa (päiväysmerkinnät!) ja ensiaputarvikkeita täytyy olla riittävästi huomioiden työntekijöiden lukumäärä, työpaikan sijainti ja muut työolosuhteet. Edellä mainitun lisäksi ensiapupisteet tulee sijoittaa selvästi merkittyihin paikkoihin. Merkitseminen onnistuu parhaiten tarkoitukseen suunnitellulla opastekilvellä.

defibrillaattori-opaste

Defibrillaattorin opastekilpi, 20x20cm jälkivalaiseva

Opastekilvellä merkitset defibrillaattorin sijoituspaikan. Merkki on ILCOR:n määrityksen mukainen ja sen koko on 20x20cm. Merkki on tehty kovamuoville ja se kiinnittyy takaosasta tarralla. Et tarvitse mitään työkaluja kilven kiinnittämiseen!
Varastosaldo: 17 kpl

ensiapu-opaste

Ensiapupisteen opastekilpi, 20x20cm jälkivalaiseva

Opastekilvellä merkitset ensiapupisteen sijoituspaikan. Merkki on kansainvälisesti tunnettu ja sen koko on 20x20cm. Merkki on tehty kovamuoville ja se kiinnittyy takaosasta tarralla. Et tarvitse mitään työkaluja kilven kiinnittämiseen!
Varastosaldo: 76 kpl

silmahuuhde-opaste

Silmänhuuhtelupisteen opastekilpi, 20x20cm jälkivalaiseva

Opastekilvellä merkitset silmähuuhteiden sijoituspaikan. Merkki on kansainvälisesti tunnettu ja sen koko on 20x20cm. Merkki on tehty kovamuoville ja se kiinnittyy takaosasta tarralla. Et tarvitse mitään työkaluja kilven kiinnittämiseen!
Varastosaldo: 31 kpl

KYSY MUITA OPASTEKILPIÄ MYYNNISTÄMME!

Esimerkiksi: poistumistien opastekilpi, defibrillaattorin opastekilpi, sammuttimen opastekilpi jne.
Puh. 010 279 2600 (ma-pe 8.00-16.00)
info@merplast.fi