Kalsiumglukonaattigeeli

Fluorivetyhappo neutraloidaan kalsiumglukonaattigeelillä

Kalsiumglukonaattigeeli neutraloi syöpymät, jotka aiheuttaa fluorivetyhappo. Fluorivetyhappo on vetyfluoridin vesiliuos. Fluorivetyhappo on voimakkaasti syövyttävä kemikaali ja se imeytyy helposti ihon ja kudosten läpi. Fluorivetyhappo ei syövytä ihoa, vaan vasta luuta aiheuttaen hengenvaarallisen veren kalsiumkadon.

Markkinoimme tehokasta, paikallisesti käytettävää 2,5% kalsiumglukonaattigeeliä, jota käytetään ensiapuna fluorivetyhapon ihoaltistumisessa. Fluorivetyhappo on heikko happo mutta voimakkaasti syövyttävä aine, jonka toksisuus perustuu anioniin (fluoridiin) eikä kationiin (vetyyn). Kalsiumglukonaattigeeli vaikuttaa kelatoimalla fluoridia. Tätä ominaisuutta käytetään fluorivetyhapon aiheuttamien ihon paikallisoireiden ensiapuna.

Aine on väritön ja hajuton sekä vesiliukoinen.

Käyttö

Jos ihosi altistuu fluorivetyhapolle, huuhtele aluetta runsaasti viileällä vedellä ainakin 5 minuutin ajan (15-20 minuuttia, mikäli kalsiumglukonaattogeeliä ei ole saatavilla). Levitä geeli vamman päälle ja ympärille hieroen sitä ihoon. Hakeudu välittömästi lääkäriin. Hiero lisää geeliä altistuneelle alueelle hoitoon hakeutumisen aikana. Iholla on oltava geeliä koko ajan runsaanlaisesti.

Jos happoa on päässyt kynsien alle, eeliä levitetään kynsien alueelle. Hiero aluetta tauotta noin 15 minuutin ajan.

Tuotekoodi: KALSIUMG
Kalsiumglukonaattigeeli 25g annostuubi
Varastosaldo: 1 kpl

Kysy myös erillistä kemikaalikuljetuksille suunniteltua pakkia!
Tilaukset ja tiedustelut: p. 010 279 2600
info@merplast.fi