Defibrillaattori

Merplast defibrillaattori

Alhaiset käyttökustannukset elinkaaren aikana

Kulutustarvikkeiden säilyvyys 5 vuotta

ZOLL AED PLUS on elinkaarikustannuksiltaan edullinen! Elektrodien ja paristojen säilyvyys viisi (5) vuotta – laite on edullinen ja ympäristöystävällinen, kun tarvikkeita ei tarvitse olla vaihtamassa jatkuvasti. Ensimmäisen viiden vuoden aikana käyttökustannukset 0 euroa, ellei laitetta ole jouduttu käyttämään.

Antaa palautteen elvytyksen laadusta

Yksiosainen elektrodi, joka on erittäin helppo asentaa autettavalle. Laitteessa on myös maallikon elvytystä merkittävästi helpottava “rytmitys” painelulle ja palaute painelun oikeasta syvyydestä (sydäniskuri antaa suullisen palautteen: paina lujempaa tai hyvin paineltu)

ZOLL AED PLUS on markkinajohtaja

Laitteemme on laajasti käytössä Suomessa työpaikoilla ja sairaaloiden sisällä. Kaikkien kulutustarvikkeiden saatavuus on erittäin hyvä. Myös huolto on Suomessa sekä takuun aikana että takuun jälkeen. Voit katsoa kartalta miten laajalti myymiämme defibrillaattoreita/sydäniskureita on käytössä Suomessa.

Katso kartta

Ei yllättäviä lisäkuluja!

Tarjouksemme sisältää laitteen, paristot, elektrodit, kantolaukun, opastekilven seinään, tarvittavat materiaalit henkilökunnan perehdyttämiseen ja koulutuksen paikan päällä asiakkaan tiloissa laitteen turvalliseen käyttöön. Ei yllättäviä lisäkuluja!

Ota yhteys ystävälliseen myyntiimme!

Sähköposti: info@merplast.fi
Puh: 010 279 2600

Defibrillaattori: Sydänturvallinen työpaikka


Kun työpaikalla tapahtuu sydänpysähdys, ensimmäiset kolme minuuttia ovat ratkaisevia. Pelkkä elvytys ei “herätä” potilasta äkillisestä sydänpysähdyksestä, vaan aina tarvitaan myös sähköä. Elvytyksellä on sitä suurempi mahdollisuus onnistua, mitä lyhyempi aika ehtii kulua defibrillaattorin käyttöön. Miten nopeasti apu ehtii työpaikallesi? Varustamalla työpaikkasi helppokäyttöisellä ZOLL AED PLUS -defibrillaattorilla teet työpaikastasi turvallisen.

Jokainen viiveminuutti laskee ennustetta 10-12%

Defibrillaattori pitäisi saada käyttöön 3-5 minuutin kuluessa sydänpysähdyksestä – muuten ennuste heikkenee nopeasti. Jo 10 minuutin kohdalla ennuste on lähes 0%.

ZOLL AED Plus defibrillaattori

  • ZOLL AED Plus on erittäin helppokäyttöinen sydäniskuri. Laite neuvoo auttajaa toimimaan oikein vaihe vaiheelta elvytystapahtuman aikana ja se on ainoa markkinoilla, joka pystyy antamaan reaaliaikaista palautetta elvytyksen laadusta (ts. onko painelusyvyys ja -tahti sopiva).
  • Laite on erittäin helppokäyttöinen. Laitettuasi sydäniskurin päälle, kone ohjeistaa käyttäjää vaihe vaiheelta toimimaan oikein.
  • Kun auttaja asettaa elektrodit autettavalle, laite analysoi potilaan rytmin ja ”tietää” onko rytmi iskua vaativa vai ei. Laite ei anna iskua, mikäli potilas ei sitä tarvitse.
  • Laite käskee antamaan iskun, jos se on tarpeen. Iskun annettua laite ohjaa käyttäjän jatkamaan painelu-puhalluselvytystä yksityiskohtaisin ohjein.
  • Takuu 5 v., laajennettavissa ilmaiseksi 7v.

Tarjoamme defibrillaattoria/sydäniskuria myös kätevästi leasing -rahoituksella, kysy tarkemmin myynnistämme!

p. 010 279 2600

Lähetä sähköpostia

Lataa esite (pdf)

CPR-D-Padz varaelektrodit

ZOLL CPR-D -padz®

ZOLL CPR-D-padz® -elektrodit on varustettu elvytyspalautteella. Elektrodit tunnistavat elvyttäjän toimet ja antaa palautetta sopivasta painelusyvyydestä. Elektrodit ovat yksi kokonaisuus, joka on helppo ja nopea asettaa oikein autettavalle. Virheiden riski pienenee, kun elektrodit saadaan varmemmin oikein.
Säilyvyys 60kk
Tuotekoodi: 8900-0800-01
Varastosaldo: 6 kpl

zoll lasten elektrodit

ZOLL Pedi-Padz® II

Alle 8 -vuotiaiden lasten elvytystapahtumassa tarvitaan pediatrisia elektrodeja, joilla suodatetaan annettavan defibrillaatioiskun voimakkuus lapselle sopivaksi. ZOLL Pedi-Padz -elektrodit on helppo asettaa oikein selkeiden kuvaohjeiden mukaisesti. Kun pediatriset elektrodit on kytketty ZOLL AED Plus -defibrillaattoriin, osaa laite automaattisesti sopeuttaa annettavan virran määrän.
Säilyvyys 24kk
Tuotekoodi: 8900-0810-01
Varastosaldo: 0 kpl

cprstatpadz

ZOLL CPR Stat-padz®

ZOLL Stat-padz® ovat nopeat ja helppokäyttöiset kaksiosaiset elektrodit jotka on optimoitu erityisesti kiireellisiin tilanteisiin. Aikasäästöä ja tehokkuutta saavutetaan mm. seuraavilla ominaisuuksilla: elektrodit esikytketään defibrillaattoriin, Speed Pack nopeuttaa elektrodien käyttöönottoa, anatomisesti selkeät muodot nopeuttavat elektrodien asettamista. Elvytyspalaute mahdollistaa laadukkaan elvytyksen koko elvytystapahtuman ajan.
Säilyvyys 24 kk
Tuotekoodi: 8900-0400-27
Varastosaldo: 0 kpl

statpadz ii

ZOLL Stat-Padz II®

ZOLL Stat-padz II® elektrodit ovat helppokäyttöiset, elvytystilanteisiin suunnitellut elektrodit kahden (2) vuoden säilyvyydellä. Elektrodit sopivat esimerkiksi AED Plus ja AED Pro -maallikkodefibrillaattoreihin. Elektrodit Apex/Sternum -asettelulle. Preconnect™ ominaisuuden ansiosta elvytystilanteessa säästetään aikaa, kun elektrodeja ei tarvitse kiinnittää defibrillaattorilaitteeseen, vaan ne ovat esikiinnitetyt.
Speed Pack™ ominaisuuden ansiosta johdot eivät sotkeennu, eivätkä ne ole tiellä.
Selkeät kuviot elektrodien oikeasta sijoittelusta
Säilyvyys 24 kk
Tuotekoodi: 8900-0801
Varastosaldo: 0 kpl

zolllaukku

Kantolaukku sivutaskulla

ZOLL AED Plus -kantolaukkuun sijoitat kätevästi defibrillaattorin ja tarvikkeet. Isoon sivutaskuun mahtuu esimerkiksi elvytyspakkaus ja varaelektrodit. Kantolaukussa on säädettävä olkahihna ja laukun edessä on läpinäkyvä tasku esimerkiksi laitteesta vastaavan henkilön yhteystietokortille. Laukku voidaan avata helposti ja nopeasti.
Tuotekoodi: 8000-0802-01
Varastosaldo: 17 kpl

zoll seinäteline

ZOLL AED PLUS seinäteline

Laadukas metallista valmistettu seinäteline, jolla voit asentaa ZOLL AED Plus -defibrillaattorin näkyvään paikkaan seinälle. Laite on nopea ja helppo ottaa käyttöön seinätelineestä.
Tuotekoodi: 8000-0809
Varastosaldo: 1 kpl

zoll simulaattori

ZOLL simulaattori

ZOLL AED Plus -simulaattori on tarkoitettu simuloimaan erilaisia rytmejä harjoiteltaessa oikealla ZOLL AED PLUS -laitteella. Tällöin harjoitusnuken ei tarvitse olla rytmejä tuottava, vaan haluttu rytmi saadaan simulaattorilaitteesta. Laite liitetään Y-haaroituksella varustettuihin ZOLL -elektrodeihin. Simuloitavat rytmit: VF, ASY, NSR ja PPE-palaute. Sisältää 1kpl 9V pariston.
Tuotekoodi: 8000-0819-01

zoll harjoituselektrodit

CPR-D elektrodit Y-kaapelilla

Harjoiteltaessa oikealla ZOLL AED PLUS -defibrillaattorilla tarvitset AED simulaattorin ja erilliset CPR-D harjoituselektrodit Y-kaapelilla. Tällöin simulaattori antaa haluamasi rytmin ja Y-kaapelilla varustetulla CPR-D harjoituselektrodeilla saat oikean elvytyspalautteen. Voit käyttää harjoituselektrodeja mille tahansa nukelle.
Tuotekoodi: 8900-5007

Paristot ZOLL AED PLUS

Paristot ZOLL AED PLUS

Pakkaus sisältää 10 kappaletta ZOLL AED Plus -defibrillaattoriin sopivia paristoja. Paristot kestävät viisi (5) vuotta valmiustilassa tai vähintään 300 defibrillaatioiskua 200J energialla. Vaihtaessasi laitteeseen paristot, vaihda kaikki paristot kerralla.
Muistathan painaa paristotilassa olevaa painiketta, kun olet vaihtanut kaikki paristot!
Tuotekoodi: 8000-0807-01
Varastosaldo: 36 kpl

statpacks-g1-quicklook-1

Reppu hoitotarvikkeille ja defille

Kätevä reppu, johon saat sijoiteltua kaikki ensihoito- ja ensiaputarvikkeet. Repussa myös hyvä ja selkeä tila ZOLL AED PLUS -defibrillaattorilaitteelle, josta defi on nopea ottaa käyttöön.
Tuotekoodi: G11039RE