Cederroth silmänhuuhtelu

Cederroth silmänhuuhteluasema 721500

Cederrothin uusi silmänhuuhteluasema soveltuu monenlaisiin työpaikan olosuhteisiin, joissa huuhtelupullot on oltava nopeasti saatavilla. Asemassa on teline kahdelle 500 ml:n pullolle. jotka ovat käyttövalmiit, kun ne kierretään irti telineistä. Pullo huuhtelee tehokkaasti noin 1,5 minuutin ajan ja sillä on markkinoiden pisin käyttöaika, 4,5 vuotta.

Hygieeninen kansi
Läpinäkyvä kansi ja kumilistat suojaavat tuotteet pölyltä ja roiskeilta, joten asema voidaan sijoittaa vaativiinkin olosuhteisiin.

Puskuroitu neste lisää mahdollisuuksia pelastaa silmät
Cederroth silmänhuuhteluneste vaikuttaa neutraloivasti silmän pH-arvoon, ts. sillä on neutraloiva vaikutus emäs- ja happoroiskeisiin, joten sillä saadaan nopeampi lopputulos kuin tavallisella keittosuolaliuoksella. Vaikutus on yleisesti tehokkaampi emäksiin kuin happoihin.

Lisätilaa täydennystuotteille
Silmänhuuhteluasemassa on myös tilaa täydennystarvikkeille, kuten esim. ensiapusiteille, suojalaseille tai suojakäsineille.

Helppo täyttää
Läpinäkyvän kannen ansiosta täydennystarve on helppo havaita.

Laastariautomaatti
Asema on varustettu Salvequick laastari-automaatilla. Uudessa automaatissa laastarit vedetään alaspäin, jolloin vältetään muiden laastareiden likaantuminen tai kastuminen.
Täydennyspakkaukset ovat lukittuna automaatissa, mikä estää niiden hävikin.
Tyhjät pakkaukset vaihdetaan helposti
mukana tulevan avaimen avulla.

Vinkki! Sijoita ensiapu- ja silmänhuuhteluasema vierekkäin, näin varmistat työpisteen monipuolisen ja tehokkaan ensiapuvarustuksen.

Sisältö
2 kpl 500ml Cederroth silmänhuuhtelupullo
1 kpl Salvequick laastariautomaatti, jossa 40 kpl kangas- ja 45 kpl muovilaastareita
1 kpl silmänhuuhteluohjeet
1 kpl avain

Salvequick laastariautomaatti (REF 490700) voidaan ostaa myös erikseen.

HUOM! Cederroth silmänhuuhtelupullot tilataan erikseen (REF 725200, 2×500 ml).

Aseman mitat: L 29 x K 56 x S 12 cm.
Varastosaldo: 7 kpl

Cederroth silmänhuuhtelupullo 2x500ml 725200

Toimiva muotoilu ja hyvät huuhteluominaisuudet
Helppokäyttöinen pullo, ergonomisesti muotoiltu huuhtelukuppi ja runsas huuhtelunesteen virtaus.

Helppo ja nopea avata
Avataan helpolla kädenliikkeellä. Kierrä, ja pullo on käyttövalmis!

Sijoitus
Cederroth silmänhuuhtelupullot voidaan sijoittaa usealla eri tavalla ja sopivat siksi kaikkiin työpisteisiin. Pullo on parasta säilyttää siihen tarkoitetussa seinätelineessä.

Runsas huuhtelu
Onnettomuuden tapahduttua on ensiarvoisen tärkeää aloittaa silmän huuhtelu heti, ensimmäisten sekuntien kuluessa. Cederroth silmänhuuhtelu mahdollistaa nopean ja runsaan huuhtelun. Huuhtelukuppi ohjaa nesteen suoraan silmään, eikä neste valu hukkaan, ja auttaa samalla pitämään silmän auki.

Parempi mahdollisuus pelastaa silmät
Samalla kun Cederroth puskuroitu silmänhuuhteluneste laimentaa ja huuhtelee pois vaarallisen aineen, sillä on myös neutralisoiva vaikutus emäs- ja happoroiskeisiin. Vaikutus on yleensä voimakkaampi emäksiä kuin happoja vastaan.

Puskuroimaton silmänhuuhteluneste ainoastaan laimentaa hapon/emäksen ja huuhtoo sen pois, jolloin tarvitaan sekä enemmän nestettä että pidempi huuhteluaika.

Pölysuojattu huuhtelukuppi
Pölysuoja pitää huuhtelukupin aina puhtaana ja miellyttävänä käyttää. Pölysuoja toimii samalla myös pullon avaajana.

Sisältö
2 x 500 ml, steriili, puskuroitu, säilöntäaineeton keittosuolaliuos.
Kertakäyttöinen.
Säilyvyys 4,5 vuotta.
Mitat: Ø 6,6 cm x 23,5 cm
Varastosaldo: 0 kpl

Seinäpidike Cederroth silmänhuuhtelupullolle 7200

Huom! Ei sisällä pulloa.
Käytännöllinen seinäteline Cederroth silmänhuuhtelupullolle, 500 ml (REF 7251). Seinätelineessä silmänhuuhtelupullo on omalla paikallaan ja kaikki tietävät mistä sen löytää.

Pullo on lukittuna telineessään ja avautuu automaattisesti, kun se kierretään irti – silmän huuhtelu voidaan aloittaa välittömästi.

Voidaan sijoittaa usealla eri tavalla ja sopii siksi kaikille työpaikoille ja kaikkiin työympäristöihin. Voidaan myös asentaa haavanhoitopisteeseen (REF 190900).

Jälkivalaiseva ohjekilpi mukana.

HUOM!
On aina hyvä asentaa vähintään kaksi pulloa lähelle työpistettä – onnettomuus voi sattua molemmille silmille! Kts. REF 7202, Seinäteline kahdelle pullolle.

Mitat: 9 x 27 x 7 cm
Varastosaldo: 114 kpl

Seinäteline kahdelle Cederroth silmänhuuhtelupullolle 7202

Huom! Ei sisällä pulloja
Käytännöllinen seinäteline kahdelle Cederroth silmänhuuhtelupullolle, 500 ml (REF 7251). Seinätelineessä silmänhuuhtelupullot ovat omalla paikallaan ja kaikki tietävät mistä ne löytyvät. Pullo on lukittuna telineessään ja avautuu automaattisesti, kun se kierretään irti – silmän huuhtelu voidaan aloittaa välittömästi.

Voidaan sijoittaa usealla eri tavalla ja sopii siksi kaikille työpaikoille ja kaikkiin työympäristöihin.

Jälkivalaiseva ohjekilpi mukana.
Varastosaldo: 30 kpl

Cederroth silmänhuuhtelupullo, taskukoko, 235 ml 7221

Henkilökohtainen silmänhuuhtelupullo taskukoossa, helppo pitää mukana taskussa tai vyökotelossa. Nopeasti saatavilla onnettomuuden sattuessa.

Pieni, helppokäyttöinen pullo, joka on varustettu ergonomisella huuhtelukupilla. Nopea ja helppo avata – kierrä pölysuojaa ja pullo avautuu.

Sisältö
235 ml, steriili, puskuroitu, säilöntäaineeton keittosuolaliuos.
Kertakäyttöinen.

Säilyvyys 4,5 vuotta.
Mitat: 6,6 x 16 x 4,5 cm
Varastosaldo: 34 kpl

Vyökotelo Cederroth silmänhuuhtelupullolle (235ml) 720300

Vihreästä nylonista valmistettu vyökotelo. Vyökotelossa taskukokoinen Cederroth silmänhuuhtelupullo voidaan pitää aina kätevästi mukana.

Mitat: 8 x 16 x 4,5 cm
Varastosaldo: 16 kpl

Cederroth silmänhuuhtelupakki (5 x 500 ml) 7255

Cederroth silmänhuuhtelu (5 x 500 ml) kannettavassa pakissa. Kätevä ottaa mukaan liikkuvassa työssä tai sairaankuljetuksen ajaksi.

Pakissa on läpinäkyvä kansi ja kantokahva. Voidaan säilyttää Cederroth seinätelineessä (REF 190400).

Sisältö:
5 kpl Cederroth silmänhuuhtelupulloja (REF 7251)

Mitat: 40 x 28 x 8,5 cm
Varastosaldo: 2 kpl

Lämpökaappi Cederroth silmänhuuhtelulle 790400

Lämpökaappi on tarkoitettu kahden Cederroth silmänhuuhtelupullon (REF 7251) säilyttämiseen kylmissä olosuhteissa. Kaappi pitää silmänhuuhtelunesteen lämpötilan + 20°C:ssa ympäristölämpötilaan -20°C asti.

Kaappi on valmistettu lämpöä eristävästä, iskun- sekä kemikaaleja kestävästä EPP:stä ja sisältää alumiinisen, termostaatilla varustetun lämpöelementin.

Toimii automaattisesti sekä 12V että 24V jännitteellä ilman lisävarustusta (230V muuntajalla). Varustettu jännitevahdilla. Sähköturvallisuustestattu ja CE-merkitty. Ei EX-suojattu.

Lisävaruste: Muuntaja REF 790500

Mitat: 28 x 32 x 13 cm
Varastosaldo: 0 kpl

Silmänhuuhtelutelineen hihna 7205

Pitää silmänhuuhtelupullon tukevasti telineessään työympäristössä, jossa pullo altistuu ravistelulle, esim. kuorma-autot, metsätyökoneet jne.
Varastosaldo: 10 kpl

Silmänhuuhteluampulli telineessä 10kpl 20ml 723000

UUTUUS! Cederroth Eye Rinse silmänhuuhteluampullit ovat käytännöllisiä keittosuolaliuosta sisältäviä ampulleja pölyn ja roskien huuhtelemiseen.

Kaksi pakkausvaihtoehtoa: seinälle kiinnitettävä pahviannostelija ja ensiapuasemaan sopiva rasia.
Sisältö: Fysiologinen keittosuolaliuos, NaCl 0,9 %. Steriili. Kertakäyttöinen.
10 kpl x 20 ml/pakkaus

Silmänhuuhteluampulli 12kpl 20ml 724000

UUTUUS! Cederroth Eye Rinse silmänhuuhteluampullit ovat käytännöllisiä keittosuolaliuosta sisältäviä ampulleja pölyn ja roskien huuhtelemiseen.

Kaksi pakkausvaihtoehtoa: seinälle kiinnitettävä pahviannostelija ja ensiapuasemaan sopiva rasia.
Sisältö: Fysiologinen keittosuolaliuos, NaCl 0,9 %. Steriili. Kertakäyttöinen.

12 kpl x 20 ml/rasia
Varastosaldo: 11 kpl

Cederroth 150ml huuhteluspray silmän ja haavojen puhdistukseen 726000

Spray pölyn ja lian huuhteluun silmistä ja haavoista. Spraypullossa on tasainen suihku ja yhteensä 5 minuutin huuhteluaika. Toimii tehokkaana apuna mm. pintahaavojen puhdistuksessa. Voidaan käyttää useita kertoja ja huuhteluneste pysyy steriilinä viimeiseen pisaraan saakka.

HUOM! Spray ei korvaa silmänhuuhtelua akuuteissa silmätapaturmissa (esim. syövyttävien aineiden roiskeet), mutta toimii jatkohuuhteluna kuljetuksen aikana ensihuuhtelun jälkeen.

Pullon muoto mahdollistaa käytön kaikissa asennoissa, myös ylösalaisin. Läpinäkyvän korkin sinetti rikkoutuu ensimmäisellä avauksella. Pulloa voidaan säilyttää sekä pysty- että vaaka-asennossa. Huuhteluneste pullon sisällä on pakattu erilleen ponnekaasusta, joten ne eivät sekoitu keskenään.

Tuote-edut
• Huuheteluspray sekä silmän että haavan puhdistukseen
• Sopii ensiapuasemaan
• Voidaan käyttää useita kertoja
• Steriili viimeiseen pisaraan

Puhdista suutin ennen käyttöä suihkauttamalla lyhyesti ilmaan. Suihkuta silmään tai haavaan 10–15 cm etäisyydeltä. Vältä suoraa kosketusta suuttimeen. Painepulloa ei saa säilyttää yli 50 °C lämpötilassa. Ei saa hävittää rikkomalla tai polttamalla. Säilytetään 0 °C – +40 °C.

Sisältää 150 ml steriiliä puskuroimatonta keittosuolaliuosta, 0,9 % NaCl. Säilöntäaineeton. Huuhteluaika yht. 5 min. Säilyvyys 3 vuotta valmistuspäivämäärästä.

Pullon mitat: H 16,2 cm x Ø 5,3 cm
Varastosaldo: 2172 kpl