ZOLL -maallikkodefibrillaattoreiden jakelu vahvistuu Suomessa, kun toimistotarvikkeisiin erikoistunut Lyreco ryhtyy markkinoimaan defibrillaattoria asiakkailleen. Jatkossa Lyrecon asiakkaat voivat tilata defibrillaattorin kätevästi omien sopimustensa mukaisesti ja parantaa työpaikan sydänelvytysvalmiutta. Defibrillaattori on myös lisä Lyrecon perusensiaputarvikevalikoimaan.

Lyreco lyhyesti

Lyreco Finland Oy on yksi Suomen johtavista työpaikka- ja toimistotarvikkeiden toimittajista yrityksille ja yhteisöille. Yrityksen liikevaihto on noin 35 milj. € ja se työllistää noin 150 henkilöä. Pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Vantaalla; myynti- ja logistiikkaverkosto on maanlaajuinen.

Lyreco-konserni on yksi alan johtavista toimijoista myös maailmanlaajuisesti. Euroopassa Lyreco on markkinajohtaja. Pääkonttori sijaitsee Ranskassa ja toimintaa on 44 maassa, viidellä mantereella. Tämä takaa kansainvälisille asiakkaille saman laajan tuotevalikoiman ja korkean palvelulaadun kaikkialla maailmassa. Konsernin liikevaihto on noin 2 mrd € ja henkilöstöä lähes 10.000.