First aid products

Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa

Toimimme koko maassa ja tänä päivänä meillä on asiakkaita jo yli 25 000 kappaletta. Ylläpidämme asiakkaittemme ensiapuvalmiutta säännöllisesti ja huolehdimme, että asiakkaidemme ensiapuvalmius täyttää lain asettamat vaatimukset.

Lisää

25 000

ASIAKASTA

25

ASIANTUNTIJAA

6500

TAPAAMISTA/V.

3 M€

LIIKEVAIHTO

Ensiaputarvikkeet

Kauttamme asiakkaat saavat kaikki työpaikalla tarvittavat ensiaputarvikeet. Hoidamme asiakkaidemme ensiapupisteiden ylläpidon jopa täysin automaattisesti ylläpitämällä haluttua tasoa. Ensiaputarvikkeiden osalta merkittäviä asiakkaitamme ovat mm. Helsingin, Turun ja Vantaan kaupungit.

Lisää

Ensiapukoulutukset

Järjestämme asiakkaillemme ensiapukoulutusta jolla työntekijät viihtyvät! Kouluttajamme ovat rentoja ja ammattitaitoisia. Kouluttajamme omaavat kattavasti kokemusta tosielämän tilanteista ja osaavat sopeuttaa kurssit kohderyhmän mukaan. Mukavilla kursseillamme opit ensiapua käytännönläheisesti.

Lisää

Maallikkodefibrillaattorit

Olemme Suomen johtava maallikkodefibrillaattoreiden, eli sydäniskureiden toimittaja. Olemme toimittaneet jo lähes 2000 defibrillaattoria yrityksille, yksityisille ja julkisiin kohteisiin. Edustamamme laite on toiminnoiltaan monipuolinen, elinkaarikustannuksiltaan edullinen ja laajasti käytössä.

Lisää

Tutustu tuotteisiimme

Tutustu tuotteisiimme. Tulemme myös mielellämme kertomaan tarkemmin tuotteistamme ja palveluistamme paikan päälle. Ota yhteys asiakaspalveluumme numerossa 010-279 2600.

Tutustu

Ajankohtaista