Johtoryhmä

Johtoryhmällämme on kokemusta myynnistä, myynnin johtamisesta, kaupallistamisesta ja taloudesta. Mahdolliset puutteet paikataan hankkimalla asiantuntijapalveluita yrityksen ulkopuolelta.

Marko Parviainen

Toimitusjohtaja

Marko on Merplast Oy:n toimitusjohtaja ja hänellä on yhteiskuntatieteiden kandidaatin tutkinto (pääaineena yrittäjyys) Itä-Suomen yliopistosta. Marko on ollut yrittäjä vuodesta 1998 ja on Merplastin perustaja. Markon osaamista ovat johtaminen, myynti, terveydenhuollon tuotteet ja yrittäjyys.

Linkedin -tili

Juha-Matti Räsänen

Myyntijohtaja

Juha-Matilla on laaja kokemus myynnistä ja hän on toiminut aiemmin myynitehtävissä kiinteistö- ja vakuutusalalla. Juha-Matti on ollut mukana yhtiössä vuodesta 2009 ja toimii tällä hetkellä myyntijohtajana. Juha-Matin osaamista ovat myynnin johtaminen, myynti ja asiakassuhteet.

Janne Kaltokari

Myyntipäällikkö

Jannella on laaja kokemus myynnistä ja hän on toiminut aiemmin myynitehtävissä telealalla ja suuressa liikelahjayrityksessä. Janne on ollut mukana yhtiössä vuodesta 2008 ja toimii tällä hetkellä myyntipäällikkönä. Jannen osaamista ovat myynti ja myynnin johtaminen.

Minna Parviainen

Talouspäällikkö

Minna on Merplast Oy:n talouspäällikkö ja hänellä on yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinto (pääaineena yrittäjyys) Itä-Suomen yliopistosta. Minna on toinen Merplastin perustajista. Minnan osaamista ovat talous, kirjanpito ja taloushallinto.

Jaso Ruhanen

Ajanvarauksen päällikkö
Jasolla on laaja kokemus ajanvaraukseen liittyvistä back-office -tehtävistä Merplast Oy:ssä ja hän on ollut mukana yhtiössä vuodesta 2008. Jason osaamista on ajanvaraukseen liittyvä asiakassegmentointi, sekä ajanvarauksen prosessit.